Capturing moments that will last a lifetime

Hitta till OSS / Find us


Sommarfiskepaketet

Ett exklusivt erbjudande till dej som söker guldkant i tillvaron. Behöver ladda trötta batterier eller bara vill vara själv en stund. Fisket sker i vackra Långsåns del som tidigare endast varit upplåten för samer och fast boende intill Långsån. Sträckan är 8 km varierande karaktär liknande trappsteg. Kraftiga forsar som hastigt kastar sig skummande ner i de lunga selen. Dit ni enklast kommer med våra fiskekajaker eller flytring.    

Våra fiskekajaker från Native Watercraft är mycket stabila och det går mycket enkelt att manövrera sig mellan fiskvaken. Ibland hugger det tom alldeles intill kajaken.

Stugorna är fullt utrustade med varmt och kallt vatten ur kranen och i köket hittar ni allt ni behöver. Sköna sängar och en värmande kamin.

Vilka är då vi? Vi är en renskötande samisk familj som är djupt rotade i Njaarke samebys fjällvärld. Daana, min fru Helene och mina tre döttrar, Serina, Martina och Amber. Vi har nu drivit Camp Sovvene framåt i snart tjugo år. Vårt mål är att hela tiden utvecklas och alltid göra vårt yttersta för att ni gäster ska känna er välkomna. Och att ni alltid ska längta tillbaka till vackra Åkroken och Njaarkes underbara fjällvärld. Vi har långsiktiga intressanta idéer och utvecklingsplaner på gång. Vi kommer självklart presentera dom framöver.   


Prislista 2019

Sommarfiskepaketet innehållande - Boende, Fisket, Fiskekort, Fiskekajakerna och båtar. 

Allt detta för endast 650 kr per person och natt

En hel vecka 3900 kr per person och vecka, sex nätter

Endast boende 

Nya Kronstugan : 800 kr per natt hela stugan

Gamla kronstugan : 600 kr per natt hela stugan

 
 

Get in touch

Contact information
+46 70 6508785
daana@campsovvene.se

We in social networks

Facebook 
Instagram #campsovvene
Your information

© Copyright Camp Sovvene